Op zondagochtend 19 januari zijn er meerdere VillaVibes Vondelparkloop wedstrijden over verschillende afstanden, waaronder de 10 kilometer Wedstrijdloop en de 3,5 kilometer, de 6,7 kilometer en de 10 kilometer Recreatieloop. Wil je de 10 kilometer als bedrijf lopen  gebruik dan het formulier op de inschrijfpagina ‘zondag bedrijvenloop’. Voor kinderen is er de 1,5 kilometer Kinderloop.

INSCHRIJVEN VONDELPARKLOOP ‘RACE THE DAY’ – INDIVIDUEEL

 

Inschrijfkosten individuele deelnemers

Zondag:
3,5 km, 6,7 km of 10 km Recreatieloop kost €10,00.
10 km Wedstrijdloop kost €10,00.

Deelname aan de 3,5 km, 6,7 km of 10 km Recreatieloop is voor iedereen toegankelijk.
Deelname aan de 10 km Wedstrijdloop is uitsluitend voor leden van de Atletiekunie met wedstrijdlicentie.

Klik hier om je in te schrijven voor de VillaVibes Vondelparkloop ‘Race the day’ op zondag 19 januari 2020. Lees hier de algemene voorwaarden.

half-dag-11

Voorinschrijving

Voorinschrijven voor de VillaVibes Vondelparkloop kan tot en met de sluitingsdatum (12 januari) of tot de inschrijflimiet van de betreffende afstand is bereikt. De afgelopen jaren was de Vondelparkloop voor het sluiten van de voorinschrijving al uitverkocht, wees er dus snel bij. Voor alle afstanden geldt dat er geen inschrijving op de wedstrijddag zelf mogelijk is.

Bestel het unieke ‘VillaVibes Vondelparkloop 2020’ shirt

Bestel bij je inschrijving direct het unieke ‘VillaVibes Vondelparkloop 2020’-shirt. Het shirt is speciaal ontworpen voor deze editie van de Vondelparkloop en is natuurlijk geschikt om in hard te lopen. Deze mooie heirnnering kan besteld worden via het inschrijfformulier tot uiterlijk 5 januari.
Kijk hier voor details.