Op zondagochtend zijn er meerdere Vondelparkloop wedstrijden over verschillende afstanden, waaronder de 10 kilometer Wedstrijdloop en de 3,5 kilometer, de 6,7 kilometer en de 10 kilometer Recreantenloop. Wil je de 10 kilometer als bedrijf lopen  gebruik dan het formulier op de inschrijfpagina ‘zondag bedrijvenloop’. Voor kinderen is er de 1,5 kilometer Kinderloop.

INSCHRIJVEN VONDELPARKLOOP ‘RACE THE DAY’ – INDIVIDUEEL

 

Inschrijfkosten individuele deelnemers

Zondag:
3,5 km, 6,7 km of 10 km Recreatieloop kost €10,00.
10 km Wedstrijdloop kost €10,00.

Deelname aan de 3,5 km, 6,7 km of 10 km Recreatieloop is voor iedereen toegankelijk.
Deelname aan de 10 km Wedstrijdloop is uitsluitend voor leden van de Atletiekunie met wedstrijdlicentie.

Klik hier om je in te schrijven voor de Vondelparkloop ‘Race the day’ op zondag 20 januari. Lees hier de algemene voorwaarden.

half-dag-11

Voorinschrijving

Voorinschrijven voor de Vondelparkloop kan tot en met de sluitingsdatum (13 januari) of tot de inschrijflimiet van de betreffende afstand is bereikt. De afgelopen jaren was de Vondelparkloop voor het sluiten van de voorinschrijving al uitverkocht, wees er dus snel bij. Voor alle afstanden geldt dat er geen inschrijving op de wedstrijddag zelf mogelijk is.

Bestel de unieke ‘Vondelparkloop’ specials

Het ‘Vondelparkloop 2018’-shirt

Bestel bij je inschrijving direct het unieke ‘Vondelparkloop 2018’-shirt. Het shirt is speciaal ontworpen voor deze editie van de Vondelparkloop en is natuurlijk geschikt om in hard te lopen.
Kijk hier voor details.

 

De Vondelparkloop-Clicktight

Speciaal voor de Vondelparkloop hebben we een clicktight ontworpen. Clicktights zijn kekke gadgets om je veters op een snelle en handige manier vast te maken zonder te strikken. Kijk hier voor details.