ba-sponsorslider-vpl2017

Nepal staat niet stil…

Helaas alleen niet op een heel positieve manier. De aarde onder de voeten van miljoenen mensen is instabieler dan ooit. Het is onmogelijk om van de krachten der natuur te winnen. Toch kan je met de Vondelparkloop meehelpen om hoop te geven aan een bijzondere groep kinderen. Kinderen die wonen in het Bachi Amaa opvangtehuis. Bachi Amaa is een Stichting die zich hard inzet voor deze kinderen. Kinderen die voorheen geen toekomst hadden. Bachi Amaa brengt ze als een familie bij elkaar, laat ze naar school gaan en zorgt voor voeding en veiligheid.
De veiligheid staat echter onder grote druk. Druk van de natuur. De aardbevingen van april 2015 staan nog vers in ons geheugen. Een nieuwe grote(re) aardbeving is voorspeld. En wij willen er alles aan doen om voor die tijd een aardbevingsbestendig opvangtehuis te bouwen voor onze 15 kinderen.

Hier is echter véél geld voor nodig. Vorig jaar is al een flink bedrag opgehaald, maar er is nog € 44.000,- nodig. Meer geld dan we op korte termijn kunnen ophalen met onze andere activiteiten. Wij willen het aardbevingsbestendig huis bouwen, voordat de volgende aardbevingen plaatsvinden. Daarom hopen we dat u ons wilt steunen door een bijdrage te leveren en letterlijk een steentje bij te dragen.

Hopelijk kunnen wij dankzij de Vondelparkloop, samen met u, via één van de onderstaande mogelijkheden onze kinderen een veilig dak boven hun hoofd geven.

Wilt u meer informatie over onze Stichting, want naast het kindertehuis voor 15 kinderen hebben wij ook nog een schoolfonds voor 100 kinderen, deze kinderen kunnen dankzij de Stichting onderwijs volgen. We organiseren het hele jaar door mini evenementen. Kijk op onze website of facebook pagina.

annaWij zijn een kleine Stichting, volledig draaiende gehouden door vrijwilligers. Elke cent die wij verdienen gaat direct naar onze kinderen. Wij geloven in persoonlijk contact.

Mocht u vragen hebben, suggesties of wilt u persoonlijk contact met mij (Anna Theuvenet, voorzitster) stuur mij dan een email naar: