ba-sponsorslider-vpl2017

Deze kinderen hebben vanaf januari 2019 een veilig dak boven hun hoofd…

Dat is geweldig!

Bachi Amaa is een Stichting die zich inzet voor kinderen die om diverse redenen niet bij hun ouders kunnen wonen. Bachi Amaa brengt ze als een familie bij elkaar, laat ze naar school gaan en zorgt voor voeding en veiligheid.
De Stichting heeft voor deze 15 kinderen, dankzij de hulp van velen, inmiddels een aardbevingsbestendig opvangtehuis laten bouwen. We zijn daar super blij mee.

 

Als het huis in januari helemaal klaar is, moet het ingericht worden. Tafels, stoelen, bedden, etc. moeten dan gekocht worden. Daar hebben we geld voor nodig.

Jij kunt, omdat je meedoet aan de Vondelparkloop, jouw steentje bijdragen aan deze bijzondere groep kinderen.

Op één van de onderstaande mogelijkheden kun jij ervoor zorgen dat de kinderen in hun nieuwe huis ook meubilair hebben.

 

Wilt u meer informatie over onze Stichting? Naast het kindertehuis voor 15 kinderen hebben wij ook nog een schoolfonds voor 100 kinderen, deze kinderen kunnen dankzij de Stichting onderwijs volgen. Kijk ook eens op onze website of facebook pagina.

annaWij zijn een kleine Stichting, volledig draaiende gehouden door vrijwilligers. Elke cent die wij verdienen gaat direct naar onze kinderen.

Mocht u vragen hebben, suggesties of wilt u persoonlijk contact met mij (Anna Theuvenet, voorzitster) stuur dan een email naar: