Het beste hardloopadvies in Amsterdam

Run2Day is er van overtuigd dat iedereen kan hardlopen én dat jij meer kunt dan je denkt. Het team van experts doet er alles aan om je te helpen jouw doelen te realiseren. Alles? Nou ja bijna alles dan. Die heerlijke training, geweldige race of die fantastische pr moet je natuurlijk wel zelf lopen!

Wat doen ze zoal voor jou dan?

Is jouw product niet op voorraad dan bezorgen zij deze bizar snel thuis, zo snel als Dafne Schippers sprinten kan. Webmanager Bibi pakt jouw order dezelfde dag nog hoogstpersoonlijk voor je in.

Hardloopschoen advies

De Run2Day schoenadviesmethode staat garant voor het perfecte advies voor iedere hardloper waarbij voorkeur, biomechanische randvoorwaarden en pasvorm belangrijke factoren vormen. Hiervoor is een groot gedeelte van de winkel ingeruimd, een lange presentatie wand voor de uitgebreide collectie met daarachter een hardloopbaan waar hardlopers zowel achterwaarts als zijwaarts gefilmd worden garandeert deze focus op schoenadvies.

Heb je super specialistisch advies nodig over die ene hartslagmeter met GPS? Vincent vertelt je er graag alles over in zijn winkel onder het genot van een goede koffie. In de winkel is bijzonder veel kennis in huis over de meest uiteenlopende hardlooponderwerpen.

Of misschien wil je gewoon de beleving opsnuiven van een groot aanstaand hardloopevenement. Topatleten Emma en Stijn vertellen bijvoorbeeld alles over de Amsterdam marathon, Dam tot Damloop of de verschillende loopjes van Rondje Mokum in hun op en top Amsterdamse winkel.


line