Op zondagochtend zijn er meerdere Vondelparkloop wedstrijden, waaronder de 10 km Bedrijvenloop. Voor de bedrijvenloop kun je de teams hier inschrijven. Het inschrijfgeld voor één bedrijfsteam bedraagt 75 euro, of wanneer je het goede doel wilt steunen 200 euro waarvan 75 euro voor de inschrijving en 125 euro naar het goede doel gaat. Alle genoemde prijzen zijn excl. 6% btw.

Een team bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Op basis van de klassering (netto gelopen tijd) van de eerste 4 lopers wordt er een bedrijvenklassement opgesteld. Er kan worden ingeschreven met een damesteam of een gemengd team. Er wordt zowel een individuele als een teamuitslag opgemaakt. Wil je individueel lopen gebruik dan het formulier op de inschrijfpagina ‘zondag individueel’.

DE INSCHRIJVING VOOR ZONDAG
VONDELPARKLOOP ‘RACE THE DAY’ OPENT BINNENKORT.

 

Inschrijfkosten inschrijving per Team

Zondag:
10 km Bedrijvenloop kost €75 (of €200 bij donatie aan het goede doel)

Klik hier om je bedrijf in te schrijven voor de Vondelparkloop bedrijvenloop 10 km op zondag 15 januari. Lees hier de algemene voorwaarden.

half-dag-01

Voorinschrijving

Voorinschrijven voor de Vondelparkloop kan tot en met de sluitingsdatum of tot de inschrijflimiet van de betreffende afstand is bereikt. De afgelopen jaren was de Vondelparkloop voor het sluiten van de voorinschrijving al uitverkocht, wees er dus snel bij. Voor alle afstanden geldt dat er geen inschrijving op de wedstrijddag zelf mogelijk is.

Bestel de unieke ‘Vondelparkloop’ specials

vpl2017shirtHet ‘Vondelparkloop 2017’-shirt
Bestel bij je inschrijving direct het unieke ‘Vondelparkloop 2017’-shirt. Het shirt is speciaal ontworpen voor deze editie van de Vondelparkloop en is natuurlijk geschikt om in hard te lopen.
Kijk hier voor details.

 

De ‘Vondelparkloop 2017’-Clicktightct-vondelparkloop-2017

Speciaal voor de Vondelparkloop hebben we een clicktight ontworpen. Clicktights zijn kekke gadgets om je veters op een snelle en handige manier vast te maken zonder te strikken. Kijk hier voor details.

full-dag-03