Op zondagochtend 19 januari zijn er meerdere VillaVibes Vondelparkloop wedstrijden, waaronder de 10 km Bedrijvenloop. Voor de bedrijvenloop kun je de teams hier inschrijven. Het inschrijfgeld voor één bedrijfsteam bedraagt 85,- euro. Daarbovenop kun je een zelfgekozen bedrag doneren aan ons goede doel.

Een team bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Op basis van de klassering (netto gelopen tijd) van de eerste 4 lopers wordt er een bedrijvenklassement opgesteld. Er kan worden ingeschreven met een damesteam of een gemengd team. Er wordt zowel een individuele als een teamuitslag opgemaakt. Wil je individueel lopen gebruik dan het formulier op de inschrijfpagina ‘zondag individueel’.

INSCHRIJVEN VONDELPARKLOOP ‘RACE THE DAY’ – BEDRIJVENLOOP

 

Inschrijfkosten inschrijving per Team

Zondag:
10 km Bedrijvenloop kost €85,00 (ex. BTW).

Klik hier om je bedrijf in te schrijven voor de VillaVibes Vondelparkloop bedrijvenloop 10 km op zondag 19 januari. Lees hier de algemene voorwaarden. Teamgegevens invoeren of wijzigen kan hier.

half-dag-01

Voorinschrijving

Voorinschrijven voor de VillaVibes Vondelparkloop kan tot en met de sluitingsdatum (12 januari) of tot de inschrijflimiet van de betreffende afstand is bereikt. De afgelopen jaren was de Vondelparkloop voor het sluiten van de voorinschrijving al uitverkocht, wees er dus snel bij. Voor alle afstanden geldt dat er geen inschrijving op de wedstrijddag zelf mogelijk is.

Bestel het unieke ‘VillaVibes Vondelparkloop 2020’ shirt

Bestel bij je inschrijving direct het unieke ‘VillaVibes Vondelparkloop 2020’-shirt. Het shirt is speciaal ontworpen voor deze editie van de Vondelparkloop en is natuurlijk geschikt om in hard te lopen. Deze mooie herinnering kan besteld worden via het inschrijfformulier tot uiterlijk 5 januari.
Kijk hier voor details.

 

Bestel de BrightBeanie en sponsor het goede doel

De BrightBeanie is een heerlijk comfortabele muts die is voorzien van twee krachtige uitneembare en oplaadbare LED lampen die je gemakkelijk oplaadt via een USB aansluiting. De BrightBeanie kan je bestellen bij je inschrijving voor slechts €19,95.

Van iedere muts gaat er €5,- naar hét goede doel van de VondelparkLoop, Stichting Bachi Amaa!

 

full-dag-03