Op zondagochtend zijn er meerdere Vondelparkloop wedstrijden, waaronder de 10 km Bedrijvenloop. Voor de bedrijvenloop kun je de teams hier inschrijven. Het inschrijfgeld voor één bedrijfsteam bedraagt 82,50 euro. Daarbovenop kun je een zelfgekozen bedrag doneren aan ons goede doel.

Een team bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Op basis van de klassering (netto gelopen tijd) van de eerste 4 lopers wordt er een bedrijvenklassement opgesteld. Er kan worden ingeschreven met een damesteam of een gemengd team. Er wordt zowel een individuele als een teamuitslag opgemaakt. Wil je individueel lopen gebruik dan het formulier op de inschrijfpagina ‘zondag individueel’.

INSCHRIJVEN VONDELPARKLOOP ‘RACE THE DAY’ – BEDRIJVENLOOP

 

Inschrijfkosten inschrijving per Team

Zondag:
10 km Bedrijvenloop kost €82,50 (ex. BTW).

Klik hier om je bedrijf in te schrijven voor de Vondelparkloop bedrijvenloop 10 km op zondag 21 januari. Lees hier de algemene voorwaarden. Teamgegevens invoeren of wijzigen kan hier.

half-dag-01

Voorinschrijving

Voorinschrijven voor de Vondelparkloop kan tot en met de sluitingsdatum of tot de inschrijflimiet van de betreffende afstand is bereikt. De afgelopen jaren was de Vondelparkloop voor het sluiten van de voorinschrijving al uitverkocht, wees er dus snel bij. Voor alle afstanden geldt dat er geen inschrijving op de wedstrijddag zelf mogelijk is.

Bestel de unieke ‘Vondelparkloop’ specials

Het ‘Vondelparkloop 2018’-shirt

Bestel bij je inschrijving direct het unieke ‘Vondelparkloop 2018’-shirt. Het shirt is speciaal ontworpen voor deze editie van de Vondelparkloop en is natuurlijk geschikt om in hard te lopen.
Kijk hier voor details.

 

De Vondelparkloop-Clicktight

Speciaal voor de Vondelparkloop hebben we een clicktight ontworpen. Clicktights zijn kekke gadgets om je veters op een snelle en handige manier vast te maken zonder te strikken. Kijk hier voor details.

 

full-dag-03