‘Vondelparkloop 2018’ shirt

Ook voor de 2018 editie is er weer een prachtig Vondelparkloop t-shirt te koop! Bestel bij je inschrijving direct het unieke ‘Vondelparkloop 2018’-shirt voor €20 per shirt. Je kunt kiezen uit twee kleuren: wit en antraciet. Het shirt is speciaal ontworpen voor de Vondelparkloop en is natuurlijk functioneel dus zeer geschikt om in hard te lopen. De shirts zijn beschikbaar in de maten xs, s, m, l, xl voor dames, en xs, s, m, l, xl, xxl voor heren. Let op: Bestellen kan alléén bij de voorinschrijving via het inschrijfformulier. Tijdens het wedstrijdweekend zelf is het ‘Vondelparkloop 2018’-shirt niet te koop.

‘Vondelparkloop 2018’ Clicktights

ct-vondelparkloop-2017

Hét veterklemsysteem waar o.a. Wilson Kipsang (WR 2013) zijn wedstrijdenop rent. ClickTight zorgt ervoor dat je nooit last zal hebben van losse veters of dubbele knopen hoeft los te peuteren in kou of regen. Nieuwsgierig? Kijk dan nu naar deze korte demo waarin Kipsang zich klaarmaakt voor zijn run. Meer informatie vind je op www.clicktight.nl.

Bestel nu jouw exclusieve Vondelparkloop ClickTights bij je inschrijving. Vergeten te bestellen? Stuur dan een mail naar en bestel alsnog jouw paar.

 

Hardlooplampjes & LED vesten

Speciaal voor de avondeditie van de Vondelparkloop ‘Light the Night’ bieden wij hardlooplampjes aan voor €9,95. De hardlooplampjes zijn van het merk Gato en kunnen met behulp van een bandje om de arm vastgemaakt worden. Dit jaar bieden we ook LED vesten aan voor €24,95. Dit lichtgewicht reflectie led sportvest van Gato trek je gemakkelijk aan met twee clips aan de voorzijde, en is verstelbaar met elastische banden. Zowel de lampjes als LED vesten zijn enkel via het inschrijfformulier verkrijgbaar. Het zou natuurlijk heel erg mooi zijn als we zaterdagavond een lang lint met lichtjes vormen door het Vondelpark! Maar ook na de Vondelparkloop ben je goed zichtbaar met deze lampjes en vesten en kun je veilig trainen in de donkere wintermaanden.

Teamkleding

Hardloopspecialist Run2Day verzorgt voor vele bedrijven naar volle tevredenheid teamkleding. Vraag snel een offerte aan via: www.run2day.nl/teamkleding