‘VillaVibes Vondelparkloop 2020’ shirt

Ook voor de 2020 editie is er weer een prachtig Vondelparkloop t-shirt te koop! Bestel bij je inschrijving direct het unieke ‘VillaVibes Vondelparkloop 2020’-shirt voor €20 per shirt. Het shirt is speciaal ontworpen voor de VillaVibes Vondelparkloop en is natuurlijk functioneel, dus zeer geschikt om in hard te lopen. De shirts zijn beschikbaar in de maten xs, s, m, l, xl voor dames, en xs, s, m, l, xl, xxl voor heren. Let op: Bestellen kan alléén bij de voorinschrijving via het inschrijfformulier. Tijdens het wedstrijdweekend zelf is het ‘VillaVibes Vondelparkloop 2020’-shirt niet te koop.

 

Hardlooplampjes & LED vesten

Het is natuurlijk heel mooi als we op zaterdagavond een lang lint met lichtjes vormen door het Vondelpark! Speciaal voor de avondeditie van de VillaVibes Vondelparkloop ‘Light the Night’ bieden wij daarom hardlooplampjes aan voor €9,95. De hardlooplampjes zijn van het merk Gato en kunnen met behulp van een bandje om de arm vastgemaakt worden. Ook bieden wij LED vesten aan voor €24,95. Dit lichtgewicht reflectie led sportvest van Gato trek je gemakkelijk aan met twee clips aan de voorzijde, en is verstelbaar met elastische banden. Ook na de Vondelparkloop ben je natuurlijk goed zichtbaar met deze verlichting en kun je veilig trainen in de donkere wintermaanden.

Deze accessoires zijn enkel via het inschrijfformulier verkrijgbaar.

 

BrightBeanie voor Bachi Amaa

De BrightBeanie is een heerlijk comfortabele muts die is voorzien van twee krachtige uitneembare én oplaadbare LED lampen die je gemakkelijk oplaadt via een USB aansluiting. Dus geen gedoe met batterijen. Doordat je de lampen eruit kunt halen, kan je de beanie gewoon in de was gooien. Ideaal dus voor de VondelparkLoop!

 

De BrightBeanie kan je bestellen bij je inschrijving voor slechts €19,95. Van iedere muts gaat er €5,- naar hét goede doel van de VondelparkLoop, Stichting Bachi Amaa!

Naast het rennen is de beanie óók ideaal voor in het donker als je:

  • gaat fietsen
  • gaat wandelen
  • je hond gaat uitlaten
  • vuurwerk gaat afsteken met nieuwjaar

Lees hier de ervaringen van een enthousiaste gebruiker.

 

Teamkleding

Hardloopspecialist Run2Day verzorgt voor vele bedrijven naar volle tevredenheid teamkleding. Vraag snel een offerte aan via: www.run2day.nl/teamkleding