‘VillaVibes Vondelparkloop 2020’ shirt

Ook voor de 2020 editie is er weer een prachtig Vondelparkloop t-shirt te koop! Bestel bij je inschrijving direct het unieke ‘VillaVibes Vondelparkloop 2020’-shirt voor €20 per shirt. Het shirt is speciaal ontworpen voor de VillaVibes Vondelparkloop en is natuurlijk functioneel, dus zeer geschikt om in hard te lopen. De shirts zijn beschikbaar in de maten xs, s, m, l, xl voor dames, en xs, s, m, l, xl, xxl voor heren. Let op: Bestellen kan alléén bij de voorinschrijving via het inschrijfformulier. Tijdens het wedstrijdweekend zelf is het ‘VillaVibes Vondelparkloop 2020’-shirt niet te koop.

Hardlooplampjes & LED vesten

Speciaal voor de avondeditie van de VillaVibes Vondelparkloop ‘Light the Night’ bieden wij hardlooplampjes aan voor €9,95. De hardlooplampjes zijn van het merk Gato en kunnen met behulp van een bandje om de arm vastgemaakt worden. Dit jaar bieden we ook LED vesten aan voor €24,95. Dit lichtgewicht reflectie led sportvest van Gato trek je gemakkelijk aan met twee clips aan de voorzijde, en is verstelbaar met elastische banden. Tenslotte hebben wij ook hippe lichtgevende schoenveters voor in jouw hardloopschoenen. Al deze accessoires zijn enkel via het inschrijfformulier verkrijgbaar. Het zou natuurlijk heel erg mooi zijn als we zaterdagavond een lang lint met lichtjes vormen door het Vondelpark! Maar ook na de Vondelparkloop ben je natuurlijk goed zichtbaar met deze verlichting en kun je veilig trainen in de donkere wintermaanden.

Teamkleding

Hardloopspecialist Run2Day verzorgt voor vele bedrijven naar volle tevredenheid teamkleding. Vraag snel een offerte aan via: www.run2day.nl/teamkleding