‘Bachi Amaa Kinderloop’

Op zondagochtend is er, naast meerdere Vondelparkloop wedstrijden voor volwassenen een gezellige 1,5 kilometer wedstrijd voor de jeugd. De ‘Bachi Amaa Kinderloop’ heeft uitslagen in twee leeftijdsgroepen 4 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar. Wil je als volwassene lopen kijk dan even op de inschrijfpagina ‘zondag individueel’.

INSCHRIJVEN VONDELPARKLOOP – ‘BACHI AMAA KINDERLOOP’

Draagt jouw kind onze kinderen een warm hart toe en wil hij/zij graag actief helpen? Vraag hem/haar om zelf ook een steentje bij te dragen. Lees meer over de “Draag je steentje bij actie”
Bachi Amaa

Inschrijfkosten kinderloop

Zondag:
1,5 km Bachi Amaa Kinderloop kost €3,00.
Deelname aan de 1,5 km kinderloop is voor kinderen tot en met 12 jaar.

Klik hier om je in te schrijven voor de Bachi-Amaa kinderloop op zondag 20 januari. Lees hier de algemene voorwaarden.

Voorinschrijving

Voorinschrijven voor de Vondelparkloop kan tot en met de sluitingsdatum (13 januari) of tot de inschrijflimiet van de betreffende afstand is bereikt. De afgelopen jaren was de Vondelparkloop voor het sluiten van de voorinschrijving al uitverkocht, wees er dus snel bij. Voor alle afstanden geldt dat er geen inschrijving op de wedstrijddag zelf mogelijk is.

 

Bestel de unieke ‘Vondelparkloop’ specials

Het ‘Vondelparkloop 2018’-shirt

Bestel bij je inschrijving direct het unieke ‘Vondelparkloop 2018’-shirt. Het shirt is speciaal ontworpen voor deze editie van de Vondelparkloop en is natuurlijk geschikt om in hard te lopen.
Kijk hier voor details.

 

De Vondelparkloop-Clicktight

Speciaal voor de Vondelparkloop hebben we een clicktight ontworpen. Clicktights zijn kekke gadgets om je veters op een snelle en handige manier vast te maken zonder te strikken. Kijk hier voor details.

 

full-dag-10