‘Bachi Amaa Kinderloop’

Op zondagochtend 19 januari is er, naast meerdere VillaVibes Vondelparkloop wedstrijden voor volwassenen een gezellige 1,5 kilometer wedstrijd voor de jeugd. De ‘Bachi Amaa Kinderloop’ heeft uitslagen in twee leeftijdsgroepen 4 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar. Wil je als volwassene lopen kijk dan even op de inschrijfpagina ‘zondag individueel’.

INSCHRIJVEN VONDELPARKLOOP – ‘BACHI AMAA KINDERLOOP’

Draagt jouw kind onze kinderen een warm hart toe en wil hij/zij graag actief helpen? Vraag hem/haar om zelf ook een steentje bij te dragen. Lees meer over de sponsoractie.
Bachi Amaa

Inschrijfkosten kinderloop

Zondag:
1,5 km Bachi Amaa Kinderloop kost €3,00.
Deelname aan de 1,5 km kinderloop is voor kinderen tot en met 12 jaar.

Klik hier om je in te schrijven voor de Bachi-Amaa kinderloop op zondag 19 januari. Lees hier de algemene voorwaarden.

Voorinschrijving

Voorinschrijven voor de VillaVibes Vondelparkloop kan tot en met de sluitingsdatum (12 januari) of tot de inschrijflimiet van de betreffende afstand is bereikt. De afgelopen jaren was de Vondelparkloop voor het sluiten van de voorinschrijving al uitverkocht, wees er dus snel bij. Voor alle afstanden geldt dat er geen inschrijving op de wedstrijddag zelf mogelijk is.

 

 

Bestel het unieke ‘VillaVibes Vondelparkloop 2020’ shirt

Bestel bij je inschrijving direct het unieke ‘VillaVibes Vondelparkloop 2020’-shirt. Het shirt is speciaal ontworpen voor deze editie van de Vondelparkloop en is natuurlijk geschikt om in hard te lopen. Deze mooie herinnering kan besteld worden via het inschrijfformulier tot uiterlijk 5 januari.
Kijk hier voor details.

 

full-dag-10