De VillaVibes Vondelparkloop ‘Race the Day’

Na de ‘Light the Night’ op zaterdag, is het op zondag tijd voor de traditionele VillaVibes Vondelparkloop met wedstrijden over verschillende afstanden. Voor recreanten zijn er drie afstanden: 3,5 kilometer (1 ronde), 6,7 kilometer (2 ronden) en 10 kilometer (3 ronden). Daarnaast is er een 10 kilometer ‘Wedstrijdloop’ en een 10 kilometer ‘Bedrijvenloop’. Tenslotte is er speciaal voor de jonge sportievelingen de 1,5 kilometer ‘Bachi Amaa – Kinderloop’ in twee leeftijdsgroepen, 4 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar.

Iedereen kan zich inschrijven voor de recreatieloop (vanaf 12 jaar). Voor de 10 km ‘Wedstrijdloop’ is inschrijven alleen mogelijk met een licentie van de Atletiekunie. De 10km ‘Bedrijvenloop’ is bedoeld voor teams – ook vriendengroepen zijn welkom.

Ben je single? Dan kun je je dit jaar inschrijven als VondelViber en krijg je toegang tot de VillaVibes after-borrel.

De start is, net als afgelopen edities, bij het Openluchttheater en volgt vanaf daar het parcours door het Vondelpark, met de klok mee over de brede asfaltwegen.

Zie het weekendprogramma voor de verschillende starttijden.

 

Single? Wordt VondelViber en kom naar de speciale After-Borrel

VillaVibes is de nieuwe hoofdsponsor van de Vondelparkloop. Zij zijn bekend van de
spectaculaire groepsreizen en events die zij organiseren voor singles.

Ben je single? Dan wordt de Vondelparkloop extra leuk als je je inschrijft via de VillaVibes website. Je wordt dan namelijk automatisch ‘VondelViber’. Daarmee krijg je twee unieke voordelen. Je start met alle singles tegelijk én je hebt exclusief toegang tot de aansluitende After Borrel. Het ideale moment om met elkaar te proosten om je mooie hardloopprestatie.

Dus ben je vrijgezel? Schrijf je dan nu in via de website van VillaVibes


line