VillaVibes singlereizen

Singlereizen voor hoger opgeleiden

Ben je single en heb je zin in een geweldige vakantie? Grote kans dat je de singlereizen van onze hoofdsponsor VillaVibes geweldig gaat vinden.

De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Of je nu een weekendje weg wilt of zin hebt in een actieve groepsreis, overal ontmoet je gelijkgestemde mensen.

Alle singlevakanties worden bij VillaVibes ingedeeld in leeftijdscategorieën. En ook de man-vrouw verhouding is altijd in balans. En dankzij de grotere groepen kun je elke dag activiteiten ondernemen waar jij die dag zin in hebt.

Duizenden singles gingen je voor

Elk jaar ervaren meer dan 7000 alleenstaanden de positieve Vibes van VillaVibes. 95% van de mensen kent vooraf nog niemand uit de groep. Juist dat maakt het zo leuk.

De gemiddelde beoordeling is een 8,9. Dat zegt genoeg he? Ga bijvoorbeeld eens mee met de wielrenvakanties of wandelreizen. Geniet van de frisse berglucht en de mooie gesprekken met de andere singles.

Nu populair: Single wintersport vakanties

Ben je single en gek op wintersporten? Dan ga je SnowVibes prachtig vinden! Dit zijn wintersport vakanties met een groep van 50 vrijgezellen. VillaVibes neemt al het geregel uit handen. Jij hoeft alleen maar te genieten. Haak bijvoorbeeld aan tijdens de begeleide ski-safari’s of feest mee tijdens unieke apres-ski feesten.
Dit seizoen kun je kiezen uit de populairste wintersport bestemmingen in Oostenrijk en Frankrijk.
Ga ook mee! Bekijk hier alle single wintersport vakanties.


line