ba-sponsorslider-vpl2017

Inmiddels kennen jullie Stichting Bachi Amaa, hét goede doel van de VPL. Ieder jaar ondersteunen zij de organisatie weer met een leger aan enthousiaste vrijwilligers. Opgericht door een leuk jong bestuur uit Amsterdam en alweer 12 jaar actief voor kinderen in Nepal.

De afgelopen jaren zijn zij vooral druk geweest met de bouw van een duurzaam aardbevingsbestendig opvangtehuis en community based centrum. En nu is het dan écht zo ver. De kinderen kunnen in maart 2020 intrekken!

 

Voordat ze kunnen intrekken, hebben ze nog letterlijk tafels, bedden en stoelen nodig. Omdat de stichting volledig afhankelijk is van donaties zoals die van jou vragen wij je dit keer om hen te helpen meubilair aan te schaffen. Jouw donaties maken direct impact, met €100,- kunnen kinderen bijvoorbeeld in een sterk duurzaam bed van bamboe hout slapen en voor €50,- hebben ze een goede houten tafel.

Help jij Stichting Bachi Amaa? Dit kan op de volgende manieren:

  • Doneer eenmalig door op onderstaande button te klikken.
  • Betrek je familie, vrienden en collega’s (die niet mee kunnen lopen) bij jouw sportieve prestatie door in twee tellen een sponsorpagina aan te maken voor jou alleen of voor jouw (bedrijfs)team en vraag ze jou te steunen.


 

Wilt u meer informatie over onze Stichting? Naast het kindertehuis voor 15 kinderen hebben wij ook nog een schoolfonds voor 100 kinderen, deze kinderen kunnen dankzij de Stichting onderwijs volgen. Kijk ook eens op onze website of facebook pagina.

annaWij zijn een kleine Stichting, volledig draaiende gehouden door vrijwilligers. Elke cent die wij verdienen gaat direct naar onze kinderen.

Mocht u vragen hebben, suggesties of wilt u persoonlijk contact met mij (Anna Theuvenet, voorzitster) stuur dan een email naar: anna@bachiamaa.com


line