12 januari 2019

Er zijn dit jaar bij de Vondelparkloop natuurlijk ook weer prijzen te winnen!

Op zaterdagavond worden de prijzen voor de snelste man, vrouw en team verzorgd door CLIF Bar. Zij stellen een mooi (en lekker!) prijzenpakket samen voor de winnaars van de ‘Light the Night’. Bovendien is er voor de snelste 500 lopers een heerlijke CLIF Bar, die wordt uitgedeeld bij de finish. Extra reden om fit aan de start te verschijnen dus! Ook is er een prijs voor de mooist verlichte loper – dus haal de kerstverlichting nog even uit de kast en kom in je mooiste versiering naar het Vondelpark.

Op zondag zal Sportbase.com mooie prijzen ter beschikking stellen. Voor de snelste man en vrouw uit het wedstrijdklassement (overall) is er een Hypersphere massagebal te winnen, t.w.v. 149,- euro. Maar ook de recreatieve lopers gaan niet met lege handen naar huis: voor de snelste man en vrouw op alle recreatieloop afstanden zal er een leuke prijs verzorgd worden.

Sportbase.com zal tijdens ‘Race the Day’ bovendien sportmassages verzorgen tegen een kleine vergoeding – neem hiervoor contant geld mee. De masseurs van Sportbase staan met een tent op het terrein van het Openluchttheater.

Voor een overzicht van de prijscategorieën per loop kijk je hier.

 

 

 

 

 

 


line