26 november 2023

Uitslagen 18 februari 2024

Het was afgelopen zondag een hele natte, maar wel een hele leuke Vondelparkloop. De uitslagen van de 49e Vondelparkloop van 18 februari 2024 zijn te vinden op: Uitslagen Vondelparkloop 2024. Voor vragen of opmerkingen over de uitslagen, kunt u een mail sturen naar Mylaps: marijn.smulders@mylaps.com.

Startnummers Vondelparkloop 2024 bijna op

Beste lopers, het gaat heel erg hard met de startnummers van de Vondelparkloop. Bijna alle 2.000 startnummers zijn vergeven. Er komt dus zeer waarschijnlijk geen mogelijkheid tot na-inschrijving op de dag zelf. Wil je komende zondag nog meedoen, schrijf je dan snel in.

De Inschrijving van de Vondelparkloop van zondag 18 februari 2024 is geopend. Link naar het inschrijfformulier voor individuele deelnemers is: inschrijfformulier Vondelparkloop 2024

Link naar het inschrijfformulier voor bedrijventeams is: Inschrijfformulier bedrijvenloop

Kijk regelmatig op http://vondelparkloop.nl voor de laatste informatie over de 49e Vondelparkloop. Voor individuele deelnemers liggen de startnummers op 16 en 17 februari klaar bij Run2Day aan de Overtoom 345-351 te Amsterdam. Op 18 februari 2024 ligt het startnummer klaar bij het wedstrijdsecretariaat in het Vondelpark. Het startnummer wordt dus niet toegestuurd.

Wij wensen u veel succes met de voorbereiding en zien u aan de start op zondag 18 februari 2024 in Amsterdam.

Er is een kleine kans dat we op de dag zelf de Vondelparkloop niet door kunnen laten gaan ivm bevroren ondergrond of ander gevaar. Gaat de 49e Vondelparkloop onverhoopt niet door, dan is het helaas niet mogelijk om inschrijfgeld terugg te krijgen of te laten staan voor volgend kajaar. Alleen voor lopers met een kleine beurs (met stadspas) kunnen we een uitzondering maken, Dit heeft te maken met het feit dat alle kosten al zijn gemaakt voor de start van de race.

Organisatie 49e Vondelparkloop
AV Phanos en Running Holland Vereniging
http://vondelparkloop.nl


line