Single? Wordt VondelViber en kom naar de speciale After-Borrel

VillaVibes is de nieuwe hoofdsponsor van de Vondelparkloop. Zij zijn bekend van de spectaculaire groepsreizen en events die zij organiseren voor singles.

Ben je single? Dan wordt de Vondelparkloop extra leuk als je je inschrijft via de VillaVibes website. Je wordt dan namelijk automatisch ‘VondelViber’. Daarmee krijg je twee unieke voordelen. Je start met alle singles tegelijk én je hebt exclusief toegang tot de aansluitende After Borrel. Het ideale moment om met elkaar te proosten om je mooie hardloopprestatie.

Dus ben je vrijgezel? Schrijf je dan nu in via de website van VillaVibes

 

Singlereizen voor hoger opgeleiden

De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Variërend van weekendjes weg met 40 singles tot strandfeesten met 1.500 bezoekers. Elk jaar kiezen ruim 5.000 vrijgezellen om met VillaVibes op reis te gaan. En weet je wat ze vaak terug horen? Single zijn was nog nooit zo leuk!

Bij VillaVibes kun je jouw ideale singlereis kiezen uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Ibiza met andere vrijgezellen tot skiën in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.

VillaVibes organiseert naast vakanties speciaal voor vrijgezellen, ook single evenementen, feesten en activiteiten. Ga helemaal uit je dak tijdens het Singles Beach Festival of stap aan boord tijdens hun Oerol festival-weekend. Liever nieuwe mensen ontmoeten tijdens een etentje? Dan is DinnerVibes echt iets voor jou, met een te gek feest als onvergetelijke afsluiting. Waar heb jij zin in?

Bekijk nu alle singlereizen van VillaVibes