08 december 2021

De VillaVibes Vondelparkloop komt er weer aan! In het derde weekend van januari is traditioneel de VillaVibes Vondelparkloop. Veel dingen zijn is nog steeds anders deze periode. De 48e editie van de Vondelparkloop gaat opnieuw virtueel.

Vanaf zaterdag 15 januari tot en met zondag 30 januari 2022 kun je meedoen aan de VillaVibes Vondelparkloop Virtueel op de afstand van 5 kilometer of 10 kilometer.

Je loopt de afstand in je eigen omgeving en je registreert de tijd met sporthorloge of app. Zet zo jouw fantastische prestatie neer!

Aarzel dus niet en schrijf je snel in voor de VillaVibes Vondelparkloop 2022!08 december 2020

Het wordt weer koud en donker buiten… Niet alleen de winter, ook de VillaVibes Vondelparkloop komt er weer aan! In het derde weekend van januari is traditioneel de VillaVibes Vondelparkloop. Alles is anders deze periode. De 47e editie van de Vondelparkloop gaat virtueel.

Vanaf zondag 17 januari tot en met zondag 24 januari 2021 kun je meedoen aan de VillaVibes Vondelparkloop Virtueel op de afstand van 5 kilometer of 10 kilometer.

Je loopt de afstand in je eigen omgeving en je registreert de tijd met sporthorloge of app. Zet zo jouw fantastische prestatie neer!

Aarzel dus niet en schrijf je snel in voor de VillaVibes Vondelparkloop 2021!23 januari 2020

VillaVibes heeft een prachtige aftermovie gemaakt van de Vondelparkloop 10km recreatieloop op zondag. De video staat op YouTube en is hier te bekijken!

Het verslag van Phanos over de Vondelparkloop 2020 lees je hier.

Ook schreef NAP een mooi verslag van de race op zondag:

Vondelparkloop, een Amsterdams rondje

Tenslotte: zet 17 januari 2021 alvast in je agenda, want dan is de volgende editie van de VillaVibes Vondelparkloop. Tot volgend jaar!

 19 januari 2020

Wij kijken terug op een prachtig weekend vol sportieve prestaties! Bedankt dat jullie er samen met ons weer een mooi evenement van hebben gemaakt in het Vondelpark. Nog even nagenieten? Dat kan! De uitslagen staan ondertussen online.

Aktiefoto was erbij op zondag en heeft prachtige finishfoto’s van jullie gemaakt tijdens de Race the Day. Deze kun je op startnummer terugvinden op www.aktiefoto.nl, of via de fotolink bij jouw uitslag!

Op onze facebook pagina Hardlopen Phanos Amsterdam staan ook al heel veel mooie sfeerfoto’s van de Light the Night en Race the Day!

Tot volgend jaar bij de VillaVibes Vondelparkloop 2021!16 januari 2020

Tijdens het VillaVibes Vondelparkloop weekend zijn er kluisjes beschikbaar om jouw waardevolle spullen veilig achter te laten tijdens het rennen. De kluisjes zijn te huur voor 5 euro. Daarnaast betaal je 5 euro borg, die je na gebruik weer terugkrijgt.

Let op: het betalen van de kluisjes kan alleen met pin!

De kluisjes worden op zondag rond 15.00 uur weer weggehaald, dus neem je spullen direct na de loop weer mee.

Wil je geen gebruik maken van een kluisje? Dan is het mogelijk om je tas (onbewaakt) achter te laten in de omkleed tent. Wij adviseren je om waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis te laten.

Eventuele gevonden voorwerpen kunnen na afloop van het evenement worden opgehaald bij het clubhuis van Phanos in het Olympisch Stadion. Neem voor vragen eerst even contact op met ons via

Veel succes met de laatste voorbereidingen, wij wensen je een sportief en vooral heel leuk weekend!16 januari 2020

Wil jij meedoen met de VillaVibes Vondelparkloop Light the Night, maar heb je nog geen startbewijs?
Haal jouw startbewijs tijdens de na-inschrijving:
– Op vrijdag (10-18 h) en zaterdag (10-16 h) bij de Run2Day aan de Overtoom
– Op zaterdag vanaf 17 uur in het Vondelpark bij het Openluchttheater
Let op: na-inschrijven kan alleen voor de Light the Night. Race the Day op zondag is helemaal uitverkocht!13 januari 2020

Heb jij je nog niet ingeschreven voor de VillaVibes Vondelparkloop 2020? Het kan nog! Wij hebben de voorinschrijving verlengd tot en met woensdag 15 januari. Aarzel niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de 10 km ‘Light the Night’ op zaterdag of een van de afstanden (3,5 km, 6,7 km of 10 km) tijdens de ‘Race the Day’ op zondag.

Wij hopen dat jij erbij bent op 18 of 19 januari!

Voor de ‘Light the Night’ is er ook mogelijkheid tot na-inschrijving. Na-inschrijven kan op vrijdag en zaterdag bij Run2Day aan de Overtoom en op zaterdag in het Vondelpark.10 januari 2020

Natuurlijk willen we dat jullie goed opgewarmd aan de start staan van de VillaVibes Vondelparkloop. Daarom is er op zowel zaterdag als zondag een warming up voor de 10 km recreatieloop! Zo heb je niet alleen een extra leuke avond of dag, maar sta je bovendien optimaal klaar aan de start – om dit jaar een toptijd te lopen. Wil je meedoen met de warming up? Zorg dan dat je minimaal 20 minuten voor de start in de buurt van het podium van het Openluchttheater bent.

Op zaterdag wordt de warming up voor de ‘Light the Night’ verzorgd door een van onze eigen Phanos trainers – deze begint om 18.40 uur.

Op zondag wordt de warming up voor de 10 km ‘Race the Day’ verzorgd door VillaVibes – deze begint om 12.40 uur.

Energieke muziek en goede moves gegarandeerd, dus zorg dat je erbij bent!

 05 januari 2020

Op zondag zullen er ook dit jaar weer pacers meelopen tijdens de 10 km recreatieloop (start om 13.00 uur). Er zullen pacers meelopen voor een eindtijd van 45, 50, 55 en 60 minuten.

De pacers (ook wel hazen genoemd) zullen herkenbaar zijn aan een opvallend hesje met op de rug de te lopen eindtijd en een ballon aan de schouder. De pacers zullen zich tussen alle deelnemers in het startvak opstellen.

Wil jij graag een scherpe tijd lopen en je PR verbeteren tijdens de Vondelparkloop 2020? Ga dan in het startvak alvast bij de pacer met jouw gewenste eindtijd staan, of sluit je direct na de start bij jouw pacer aan.31 december 2019

Waarom meelopen met de VillaVibes Vondelparkloop Light the Night in 2020? 5 redenen waarom jij erbij wilt zijn:

1. Spectaculaire lichtstellages en lasershow

Ook dit jaar zet Lights and More weer spectaculaire lichtstellages en een lasershow langs het parcours. Kijk je ogen uit!

2. Muziek om harder van te gaan lopen

Onze DJ’s maken er ieder jaar weer een feestje van met opzwepende muziek langs het parcours en bij de start-finish. Dans je met ons mee?

 

3. Lichtkunst op VondelCS

Op 18 januari wordt op de gigantische ramen van VondelCS de lichtkunst vertoond van VJ Timothy Adèr als onderdeel van de tentoonstelling Windows of Opportunity. En daar lopen we 3x langs, dus niet te missen.

 

4. Win mooie prijzen

De snelste lopers maken kans op mooie prijzen, mede mogelijk gemaakt door Clif Bar. Natuurlijk is er dit jaar ook weer een prijs voor de mooist verlichte loper, dus haal jouw beste outfit uit de kast.

 

5. Een goede start van het nieuwe jaar

Goede voornemens voor 2020? Wil jij dit jaar echt wat meer gaan sporten? Of die PR lopen op de 10 km? Met de VillaVibes Vondelparkloop maak je een goede start en loop jij zo naar je nieuwe doel. Tevens het beste recept tegen blue monday.

 

Dus wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!Volgende pagina »