20 oktober 2019

Wij zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de VillaVibes Vondelparkloop 2020. Hier alvast wat belangrijke data:

  • Light the Night 2020: zaterdag 18 januari
  • Race the Day 2020: zondag 19 januari

Inschrijving open: donderdag 7 november

Schrijf deze data alvast in je agenda, want deze 46e editie wil je niet missen!

Ik hoor je denken: VillaVibes? Jawel, in 2020 is deze reisorganisatie voor hoger opgeleide singles onze nieuwe partner. Samen gaan wij er een feestje van maken in het Vondelpark! Ben jij erbij?

 20 januari 2019

De uitslagen van de Vondelparkloop 2019 staan online!

Kijk snel hier voor de uitslagen van de ‘Light the Night’ en hier voor de uitslagen van de ‘Race the Day’.

Foto’s zijn te vinden op onze Facebookpagina Hardlopen Phanos Amsterdam. Kijk hier voor de fotoalbums van de ‘Light the Night’ en ‘Race the Day’!

Op zondag tijdens de ‘Race the Day’ zijn er ook finishfoto’s gemaakt door Aktiefoto. Deze zijn opvraagbaar met je startnummer!

 16 januari 2019

Ondertussen is de inschrijving voor de Vondelparkloop gesloten. Met in totaal 4000 deelnemers, verspreid over twee dagen, zijn wij helemaal uitverkocht!

Er zijn dan ook geen startbewijzen meer verkrijgbaar vanuit de organisatie. Ook is er geen na-inschrijving mogelijk op de dag zelf. Ben je toch nog op zoek naar een startnummer, of heb je er een over? Plaats dan een oproepje op onze facebookpagina.
Gisteravond hebben alle deelnemers een e-mail ontvangen met belangrijke informatie over aankomende zaterdag. Lees dit van tevoren goed door!
Om de uitgifte van de startbewijzen soepel te laten verlopen, is het belangrijk dat je jouw startnummer bij de hand hebt.
Neem verder contant geld mee als je een kluisje wilt huren, deze zijn alleen te gebruiken met een 2 euro muntstuk!
Voor een drankje bij de catering kan wel met pin worden betaald.
Tot zaterdag of zondag, wij hebben er zin in!12 januari 2019

Ieder jaar halen wij met de Vondelparkloop geld op voor het goed doel Bachi Amaa. Dit geweldige team van vrijwilligers zamelt al vele jaren geld in voor kinderen in Nepal die geen ouderlijk thuis hebben. Zij zorgen ervoor dat deze kinderen onderdak hebben en naar school kunnen.

Ook dit jaar kon je weer een bijdrage doen bij je inschrijving, of zelfs een eigen sponsorpagina opzetten. Wil je kennismaken of graag nog iets extra’s doen voor het goede doel tijdens de Vondelparkloop? Loop dan even langs bij de tent van Bachi Amaa op het start-finish terrein!

Zij verkopen daar ter plaatse bovendien prachtig verlichte mutsen – met deze BrightBeanie’s blijf je warm én goed zichtbaar in deze koude, donkere maanden. Ook zijn de enige echte Vondelparkloop ClickTights dit jaar te koop bij Bachi Amaa. De opbrengst gaat natuurlijk naar het goede doel!

 

 

 

 

 12 januari 2019

Er zijn dit jaar bij de Vondelparkloop natuurlijk ook weer prijzen te winnen!

Op zaterdagavond worden de prijzen voor de snelste man, vrouw en team verzorgd door CLIF Bar. Zij stellen een mooi (en lekker!) prijzenpakket samen voor de winnaars van de ‘Light the Night’. Bovendien is er voor de snelste 500 lopers een heerlijke CLIF Bar, die wordt uitgedeeld bij de finish. Extra reden om fit aan de start te verschijnen dus! Ook is er een prijs voor de mooist verlichte loper – dus haal de kerstverlichting nog even uit de kast en kom in je mooiste versiering naar het Vondelpark.

Op zondag zal Sportbase.com mooie prijzen ter beschikking stellen. Voor de snelste man en vrouw uit het wedstrijdklassement (overall) is er een Hypersphere massagebal te winnen, t.w.v. 149,- euro. Maar ook de recreatieve lopers gaan niet met lege handen naar huis: voor de snelste man en vrouw op alle recreatieloop afstanden zal er een leuke prijs verzorgd worden.

Sportbase.com zal tijdens ‘Race the Day’ bovendien sportmassages verzorgen tegen een kleine vergoeding – neem hiervoor contant geld mee. De masseurs van Sportbase staan met een tent op het terrein van het Openluchttheater.

Voor een overzicht van de prijscategorieën per loop kijk je hier.

 

 

 

 

 

 13 december 2018

Ook dit jaar wordt de Vondelparkloop Light the Night weer gesponsord door CLIF Bar. Aan de snelste 500 lopers zullen zij op zaterdagavond 19 januari een energiereep uitdelen bij de finish. Schrijf je dus snel in en loop voor jouw nieuwe PR én een heerlijke CLIF Bar!

Voor de allersnelste lopers (nummer 1 bij de dames en heren) is er bovendien een mooi CLIF Bar prijzenpakket te winnen.

 07 december 2018

Ook dit jaar zijn wij weer verbonden aan het goede doel Stichting Bachi Amaa. Bachi Amaa is een kleinschalige stichting in Amsterdam, die geld inzamelt voor de opvang en onderwijs voor kinderen in Nepal die geen ouderlijk thuis hebben.

Doe jij ook mee? Creëer dan je eigen sponsorpagina en haal geld op voor jouw prestatie tijdens de Vondelparkloop op 19 of 20 januari!

 15 november 2018

Ook dit jaar hebben wij weer een prachtig T-shirt laten ontwerpen voor de Vondelparkloop. Dit functionele hardloopshirt is natuurlijk geschikt om in te lopen, en ziet er ook nog eens heel mooi uit! Het t-shirt is alleen te bestellen bij je inschrijving, en niet op de dag van de loop zelf verkrijgbaar. Loop hem dus niet mis, en laat iedereen straks zien dat jij mee hebt gedaan aan de Vondelparkloop 2019!

Voor de Light the Night run verkopen we dit jaar ook weer mooie hardloopverlichting, die je natuurlijk ook na de Vondelparkloop goed zichtbaar houdt tijdens het lopen. Kijk hier voor meer informatie.01 november 2018

Goed nieuws: vanaf vandaag – 1 november – is de inschrijving voor de Vondelparkloop 2019 geopend!

Wees er snel bij, en schrijf je in voor de Light the Night avondloop op zaterdag 19 januari, of de klassieke Vondelparkloop op zondag 20 januari. Natuurlijk is er ook weer een Bachi Amaa kidsrun voor de jonge hardlopers.

Er is ook weer een prachtig Vondelparkloop t-shirt, te bestellen bij je inschrijving. Voor de nightrun hebben wij ook mooie hardloopverlichting in de aanbieding.

Wil jij dit jaar extra goed voorbereid aan de start staan? Of vind je het gewoon gezelliger om niet alleen te lopen in de donkere wintermaanden? Kijk dan even naar het speciale Vondelparkloop trainingsarrangement van Phanos!

Jij bent er toch ook weer bij? Tot ziens op 19 of 20 januari!14 oktober 2018

De organisatie van de Vondelparkloop 2019 is inmiddels in volle gang, dus zet de datum alvast in je agenda! De Light the Night loop zal plaatsvinden op zaterdag 19 januari, en de Race the Day wedstrijd, recreatie- en kinderloop op zondag 20 januari.

Inschrijving is momenteel nog niet mogelijk, maar zal vanaf begin november geopend zijn. Dit zal t.z.t. aangekondigd worden via deze website, nieuwsbrief en social media.

Jij doet toch ook weer mee?!

 Volgende pagina »