Ren met het bedrijf de Vondelparkloop op zondag 15 januari 2017.

Voor de bedrijvenloop kun je hier inschrijven tot en met 7 januari 2016. Voor de bedrijvenloop is na-inschrijving niet mogelijk. Het inschrijfgeld voor één bedrijfsteam bedraagt €75,-, of wanneer je het goede doel wilt steunen €200,- waarvan €125,- naar het goede doel gaat en €75,- voor de organisatie. Alle genoemde prijzen zijn excl. 6% btw.

Een team bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Op basis van de klassering (netto gelopen tijd) van de eerste 4 lopers wordt er een bedrijvenklassement opgesteld. Er kan worden ingeschreven met een dames, of gemengd team. Er wordt zowel een individuele als een teamuitslag opgemaakt.

half-dag-06

Bestel voor uw team een T-shirt met uw eigen bedrijfslogo!Vondelparkloop 2016 V2

Voor slechts €25,- per stuk kunt u voor uw bedrijfsteam een speciaal ontworpen T-shirts bestellen. Het T-shirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL voor de dames en voor de heren XS, S, M, L, XL, XXL. De T-shirts bevatten het Vondelparklooplogo op de voorkant. Op de achterkant is plek voor uw bedrijfslogo. Bestellen kan alleen via het voorinschrijfformulier. Neem contact met ons op voor de afhandeling van uw teamshirts met uw bedrijfslogo, 

Bereid uw team voor

Om uw team optimaal voor te bereiden organiseert Phanos speciaal op maat gemaakte cursussen of clinics. Gezamenlijk naar het evenement toewerken is uiteraard uitstekend voor de team-spirit en wie weet sleept u zo met uw bedrijfsteam zelfs de hoofdprijs in de wacht.

Voor meer informatie neem contact op met Ron Jansen.

Op zoek naar unieke teamkleding voor jouw bedrijf?

Hardloopspecialist Run2Day verzorgt voor vele bedrijven naar volle tevredenheid teamkleding. Vraag snel een offerte aan via; www.run2day.nl/teamkleding