Op zaterdagavond 18 januari 2020 is er weer de spectaculaire VillaVibes Vondelparkloop ‘Light the Night’. Deze 10 kilometer loop kun je individueel lopen of als team. Wil jij je met een vriendengroep of bedrijf inschrijven voor de VillaVibes Vondelparkloop ‘Light the Night’ schrijf je dan in via onderstaande bedrijvenformulier en kies voor teaminschrijving ‘Light the Night’. Een team bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Na afloop van de Light the Night wordt er een teamuitslag via de website bekend gemaakt. Wil je individueel lopen, maak dan gebruik van het formulier op de inschrijfpagina ‘zaterdag individueel’.

INSCHRIJVEN VONDELPARKLOOP ‘LIGHT THE NIGHT’ – BEDRIJVEN & TEAMS

Inschrijfkosten inschrijving per Team

Zaterdag:
10 km ‘Light the Night’ kost €110,00 per team.

Klik hier om je als team in te schrijven voor de VillaVibes Vondelparkloop ‘Light the Night’ 10 km op zaterdagavond 18 januari. Lees hier de algemene voorwaarden.

Voorinschrijving

Voorinschrijven voor de VillaVibes Vondelparkloop kan tot en met de sluitingsdatum (12 januari) of tot de inschrijflimiet van de betreffende afstand is bereikt. De afgelopen jaren was de Vondelparkloop voor het sluiten van de voorinschrijving al uitverkocht, wees er dus snel bij. Voor alle afstanden geldt dat er geen inschrijving op de wedstrijddag zelf mogelijk is.

 

Bestel de unieke ‘Vondelparkloop’ specials

Het ‘VillaVibes Vondelparkloop 2020’-shirt

Bestel bij je inschrijving direct het unieke ‘VillaVibes Vondelparkloop 2020’-shirt. Het shirt is speciaal ontworpen voor deze editie van de Vondelparkloop en is natuurlijk geschikt om in hard te lopen.
Kijk hier voor details.

 

Hardloopverlichting

We roepen iedereen op zoveel, mooi en goed mogelijk verlicht te komen op de zaterdagavond, om zo met zijn allen het Vondelpark te verlichten. Speciaal hiervoor hebben we een mooie aanbieding voor hardloopverlichting. Via het inschrijfformulier kun je een hardlooplampje of LED vest kopen.

 

BrightBeanie voor Bachi Amaa

Sponsor het goede doel met de aanschaf van de unieke BrightBeanie hardloopmuts! Van iedere muts gaat er €5,- naar hét goede doel van de VondelparkLoop, Stichting Bachi Amaa.

Al deze mooie specials kunnen besteld worden via het inschrijfformulier tot uiterlijk 5 januari!