Op zaterdagavond 20 januari 2018 is er weer de spectaculaire Vondelparkloop ‘Light the Night’. Deze 10 kilometer loop kun je individueel lopen of als team.  Wil je deze loop individueel doen, gebruik dan onderstaand formulier. Wil jij je met een vriendengroep of bedrijf inschrijven voor de Vondelparkloop ‘Light the Night’ schrijf dan in via ‘zaterdag team inschrijving’.

INSCHRIJVEN VONDELPARKLOOP ‘LIGHT THE NIGHT’ – INDIVIDUEEL

 

Inschrijfkosten inschrijving individueel

Zaterdag:
10 km ‘Light the Night’ kost €15,00.

Klik hier om je in te schrijven voor de Vondelparkloop ‘Light the Night’ 10 km op zaterdagavond 20 januari. Lees hier de algemene voorwaarden.

half-nacht-02

Voorinschrijving

Voorinschrijven voor de Vondelparkloop kan tot en met de 14 januari of tot de inschrijflimiet van de betreffende afstand is bereikt. De afgelopen jaren was de Vondelparkloop voor het sluiten van de voorinschrijving al uitverkocht, wees er dus snel bij. Voor alle afstanden geldt dat er geen inschrijving op de wedstrijddag zelf mogelijk is.

 

Bestel de unieke ‘Vondelparkloop’ specials

Het ‘Vondelparkloop 2018’-shirt

Bestel bij je inschrijving direct het unieke ‘Vondelparkloop 2018’-shirt. Het shirt is speciaal ontworpen voor deze editie van de Vondelparkloop en is natuurlijk geschikt om in hard te lopen.
Kijk hier voor details.

 

De Vondelparkloop-Clicktight

Speciaal voor de Vondelparkloop hebben we een clicktight ontworpen. Clicktights zijn kekke gadgets om je veters op een snelle en handige manier vast te maken zonder te strikken. Kijk hier voor details.

 

Hardloopverlichting

We roepen iedereen op zoveel, mooi en goed mogelijk verlicht te komen op de zaterdagavond, om zo met zijn allen het Vondelpark te verlichten.

Speciaal hiervoor hebben we een mooie aanbieding voor hardloopverlichting. Via het inschrijfformulier kun je een hardlooplampje of LED vest kopen.

 

full-nacht-03