Voorbereidingstrainingen van Phanos

Goed voorbereid aan de start staan bij de Vondelparkloop?
phanos-logo

Doe dan mee aan de cursussen die Phanos aanbiedt. Voor gevorderde lopers, die de 10 km willen lopen, vinden de trainingen plaats op maandagavonden om 18:45 uur. Voor beginnende en lichtgevorderde lopers, die de 6,7 km willen lopen, op dinsdag of donderdag om 19:00 uur. Je traint dan in een bestaande loopgroep van Phanos mee. Deze trainingen vinden plaats in het Olympisch Stadion.

Overigens mag je ook best aansluiten als je de Vondelparkloop niet op je programma hebt staan, maar omdat je in de winter niet in je eentje in het donker wilt trainen, omdat je je looptechniek wilt verbeteren, of omdat je gewoon wat sneller wilt worden.

  • De trainingen bestaan uit een warming-up, loopscholing ter verbetering van je looptechniek en oefeningen, een intervalprogramma (korte of langere stukken hardlopen met pauzes) of een duurloop/testloop, en een cooling-down. Behalve aan het verbeteren van je hardloopconditie is er dan ook aandacht voor het verbeteren van je algemene fitheid. Naast de wekelijkse gezamenlijke training, wordt een schema gegeven voor de trainingen op eigen gelegenheid.
  • De trainingen duren ca. anderhalf uur.
  • De cursussen starten op maandag 28, dinsdag 29 en donderdag 31 oktober. De laatste trainingen vinden plaats in de week na de Vondelparkloop. Dan kun je met je trainingsmaatjes nog even de ervaringen uitwisselen en nagenieten van de geleverde prestatie.
  • Voor donderdag 26 december (kerstmis) zal in overleg een andere dag worden afgesproken.
  • Gemiste trainingen kun je inhalen op doordeweekse avonden bij een van de reguliere loopgroepen van Phanos (zie de webpagina met een overzicht van onze loopgroepen).
  • Een startbewijs voor de Vondelparkloop is niet bij de cursus inbegrepen.
  • De kosten bedragen € 85,-.

Voor nadere info: neem contact op met Sven Kuipers (06-21542999).

Kijk voor meer informatie op de website van Phanos Amsterdam.

 

half-dag-03