Voorbereidingstrainingen Vondelparkloop

Goed voorbereid aan de start staan bij de Vondelparkloop?
phanos-logoKies dan voor het trainingsarrangement dat Phanos aanbiedt: Op weg naar de Vondelparkloop 10 trainingen op dagen en tijdstippen naar keuze. De trainingen vinden plaats in het Olympisch Stadion of het Amsterdamse Bos; als het stadion niet beschikbaar is, wordt in de nabije omgeving van het stadion getraind. Je traint mee in een van de trainingsgroepen van Phanos.

De trainingen bestaan in de regel uit een warming-up/inlopen, looptechniek en oefeningen, een intervalprogramma (korte of langere stukken hardlopen met pauzes) en een cooling-down. Er wordt veel aandacht besteed aan het voorkomen van blessures en het afstemmen van de belasting op jouw belastbaarheid.

Er zijn trainingsgroepen voor beginnende en lichtgevorderde lopers op:

  • Zaterdag, 9:30-11:00 uur bij de Zaterdaggroep;
  • Maandag, 18:30-20:30 uur bij de groep van John Kist;
  • Dinsdag, 19:00-21:00 uur bij de groep van Djurre den Heeten;
  • Woensdag, 18:30-20:00 uur bij de groep van Jack Koninx;
  • Donderdag, 19:00-21:00 uur bij de groep van Guillaume Robert;

en voor lichtgevorderde en gevorderde lopers op:

  • Zaterdag, 9:15-11:15 bij de groep van Guido Lührs (in het Amsterdamse Bos)
  • Maandag, 19:00-21:00 bij de groep van Guido Lührs;
  • Dinsdag, 18:30-20:30 uur bij de groep van John Kist;
  • Donderdag, 18:30-20:30 uur bij de groep van John Kist.

Je kunt naar keuze één of twee keer per week meedoen, tot aan een maximum van 10 trainingen. Je kunt dus ook een aantal weken tot aan de Vondelparkloop en na de Vondelparkloop deze serie van 10 trainingen afmaken. Je kunt ook aan de cursus deelnemen als je niet aan de Vondelparkloop wilt deelnemen, maar omdat je in de winter niet in je eentje in het donker wilt trainen, omdat je je looptechniek wilt verbeteren, of omdat je gewoon wat sneller wilt worden.

Let op: Je inschrijving voor de Vondelparkloop dien je zelf te regelen. Vorig jaar was de loop al vroegtijdig volgeboekt; wees dus op tijd!

De prijs voor de 10 trainingen bedraagt 66 euro. Dit is inclusief een standaard trainingsschema. Voor meer informatie: neem contact op met de verenigingsmanager van Phanos (Ron Jansen, , 06-15560353).

Kijk voor meer informatie op de website van Phanos Amsterdam.

half-dag-03