phanos-logo

Trainen bij Phanos – 3x gratis proberen

Voor iedereen die hardlopen eens goed wil uitproberen biedt Phanos – de atletiekvereniging in het Olympisch Stadion – de gelegenheid om drie (!) keer gratis mee te trainen. Er zijn veel groepen op verschillende niveaus dus of je nu een beginnende loper bent of juist heel ervaren; er is altijd een groep die bij jou past. Hardlopen in een groep is gezellig en je wordt er echt beter van.

Lees hier verder en zoek jouw groep uit >>> Trainingsgroepen Hardlopen bij Phanos of neem voor meer informatie contact op met Phanos via .

 

half-dag-10

Bedrijventraining en clinics

Bedrijven kunnen, om hun team optimaal voor te bereiden op de wedstrijd, bij Phanos een op maat verzorgde cursus bestellen. Samen naar het evenement toewerken is uitstekend voor de team-spirit en komt de team-prestatie zeker ten goede. Ook voor een creatief personeelsuitje of een relatiedag kan Phanos een op maat gemaakte cursus of clinic verzorgen. Hierbij kan gedacht worden aan clinics speerwerpen, kogelstoten, verspringen of zelfs polsstokhoogspringen. Neem geheel vrijblijvend contact op met Sven Kuipers (Atletiekverenigng Phanos) die u graag informeert over alle mogelijkheden.