Phanos Boscross / Phanos Bosloop

Aan het eind van het cross-seizoen is er de Phanos Boscross in het Amsterdamse Bos. Deze bestaat uit een Bosloop over verharde paden en een Muddy Hill Run door de modder. In beide wedstrijden moet diverse keren de grote heuvel beklommen worden. Meer informatie en inschrijven voor de Phanos boscross op de www.phanosboscross.nl.

Uilenstede VU Polderloop

In mei organiseert Phanos in samenwerking met het VU sportcentrum en Aquila de Uilenstede VU polderloop. Ook hier is een 5 en een 10km. Start en finish is bij het VU Sportcentrum op Uilestede, het parcours voert door de machinepolder. Meer informatie op www.vupolderloop.nl.

Olympisch Stadionloop

En natuurlijk in november de Olympisch Stadionloop in samenwerking met Unicef. Ook hier is een 5 en een 10km. Start en finish is in het Olympisch Stadion. Meer informatie op www.olympischstadionloop.nl.

Free Friday Night Run

Dit is een gratis (d)uurloop voor zowel wedstrijd- als recreatiesporters. Dus lekker een uur hardlopen met anderen, goed voor de sociale contacten en natuurlijk de gezondheid! De Friday Night Run is er elke maand: elke tweede vrijdag van de maand om 19:30 uur vanaf Phanos (Olympisch Stadion). Zie de website voor de data en meer info.

De Free Friyday Night Run is GRATIS en voor iedereen toegankelijk! Er wordt gelopen in groepen met een vast tempo. Zo zijn er groepen van 9, 10, 11, 12 en 13 km/uur, Dus iedereen kan op zijn of haar eigen tempo lopen. We hebben ook een speciale instap groep. Deze loopt een tempo tussen de 8 en 9 km per uur en niet het volle uur maar zo’n 40 minuten. Ervaren lopers zullen ervoor zorgen dat iedere groep het vooraf bepaalde tempo vasthoud. Kijk op wwww.fridaynightrun.nl voor verdere informatie.

Louis Vinkloop (Rondje Mokum)

Op 12 maart 2017 vind de Louis Vinkloop plaats. Dit is de tweede loop die deel uit van het Rondje Mokum  gesponsord door Run2Day en Brooks.
Naast de 10 km wedstrijd voor Atletiekunie-wedstrijdlicentiehouders kunt u deelnemen aan een van de prestatielopen over 10 en 5 km. Het 1 km Schoolkampioenschap Amsterdam Noord voor de jeugd van 7 tot en met 12 jaar staat ook weer op het programma. Aan de 1 km kan ook individueel worden deelgenomen.
Alle deelnemers worden in de uitslag opgenomen en iedereen krijgt een herinnering.
Voor meer informatie kijk op: www.louisvinkloop.nl

Pop-Up Run

Een Pop-Up Run is een hardloopevent dat op popt op de mooiste plekjes in de stad. Een race met de nodige verrassingen. De sportieve gezellige sfeer is altijd aanwezig. De locaties, partners en kleur van de slingers die we op hangen wil nog al eens variëren, zo blijft het leuk om mee te doen.
Pop-Up Run motiveert je om het beste uit jezelf te halen. Meedoen kan op ieder moment, check de agenda voor de eerstvolgende editie. Of je nu een ervaren wedstrijdloper bent of net gestart met hardlopen, de events zijn geschikt voor ieder hardloopniveau. Je kunt altijd kiezen uit een korte en lange afstand.
De events in de Pop-Up Run serie vinden meestal plaats in het weekend, vaak in één van de stadsparken of natuurgebieden in of rond Amsterdam.
Wil je zeker zijn van een startbewijs? Omdat we het kleinschalig houden is het aantal startnummers beperkt. Wacht niet met inschrijven, de laatste tijd zijn we een paar weken voor start door de startnummers heen.
Ga de strijd aan met jezelf of je running buddy’s en ren gezellig met ons mee!
www.popuprun.nl